miercuri, 3 octombrie 2012

Pentru iubitorii de carte

Anul acesta la 15 martie, Lucian Munteanu, a lansat o carte conţinând 55 de poezii, sub titlul SONETE TRANS LUCIDE. Volumul este semnat cu pseudonomul Noru Silvan. Cu ocazia prezentării la Cenaclul literar Barbu Ştefănescu Delavrancea, cunoscutul scriitor Paşcu Balaci - el însuşi un redutabil sonetist - a lăudat calitatea producţiilor literare ale autorului, propunând încluderea sa în Şcoala Sonetului Orădean, alături de Lucian Scurtu, Alexandrina Chelu şi ceilalţi scriitori dedicaţi acestui gen literar. Cine doreşte opinia avizată  despre conţinutul şi calitatea volumului mai sus menţionat,  poate accesa
 Revelaţii doctorale de Lucian Scurtu membru al Uniunii Scriitorilor, precum şi Prefaţa Alexandrinei Chelu dar nu în ultimul rând Cuvântul editorului semnat de Voicu David senior editor la Aureo, care a tipărit cartea.
Este binecunoscut faptul că în România nu există un sistem naţional de difuzare. Singurul existent, îşi difuzează    tipăriturile într-un circuit închis prin propriile librării. De aceea au loc numeroasele târguri de carte!

Scopul prezentului demers este difuzarea ultimului rest de tiraj aflat în posesia autorului.
Cei interesaţi pot apela ametist4mi@yahoo.com Preţul unui exemplar este de 12 lei. Achitarea se face numai în momentul primirii cărţii. Nu se plăteşte nimic în avans!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu